Днес бе започнато обособяването на нова екопътека в планината Витоша. Благодарение

...
Днес бе започнато обособяването на нова екопътека в планината Витоша. Благодарение
Коментари Харесай

Акумулаторните градински уреди на Керхер – мощни, безопасни, универсални

Днес бе стартирано обособяването на нова екопътека в планината Витоша. Благодарение на акумулаторните култивиран уреди тример, храсторез и резачка на клони на Керхер екипът съумя да обособи пешеходния маршрут, който потегля в дясно от Симеоновския въжен превоз и окосиха терена с четириколесна косачка. Журналисти приготвиха и новите дървени греди с акумулаторни верижни триони, с цел да бъде възобновено и мостчето по екопътеката. Батериите на градинските акумулаторни уреди на Керхер са оборудвани с LCD екран с “Real Time ” технология, който точно демонстрира оставащото време за работа и за зареждане в минути, в композиция с равнището на оставащата батерия. По този метод времето за подготовка и работа беше изчислено авансово и работата вървеше по график.

„ Клиентите ни чакат от нас да им предоставяме новаторски и работещи решения за разчистване и поддържане на дома и градината. Днес дадохме опция на представителите на медиите да се убедят, че нашето мото на компанията: „ Керхер прави света по-чист “ не е просто обръщение, а заричане, което изпълняваме и надграждаме всеки един ден. Щастлив съм, че дружно облагородихме това място в полите на Витоша и ще оставим една чудесна актуализирана екопътека Керхер “, съобщи Мартин Василев, шеф на Керхер.

За компанията

Керхер е водач на пазара в категория „ водоструйки “, „ сухо-мокро смукачки “ и „ парочистачки “. Порфолиото й наброява над 4000 продукта, разграничени в подразделения „ Дом и градина “, „ Професионална техника “ и „ Специален бизнес “ и препарати. Към момента компанията има 73 служителя в България и оборот за 2022 година от 17 милиона евро. В международен мащаб Керхер акумулира оборот в размер на 3.092 милиарда евро, оперира в 78 страни със 150 компании и има 14 400 служителя. Активните патенти на Керхер все още са 650.

Като част от своята стратегия за културно спонсорство, Керхер в международен мащаб работи по посока запазване на околната среда, намаляването на въглеродния отпечатък и запазването на кълтурно-историческото завещание.



Продуктова информация

Безкабелен комфорт

Без електрическо зареждане на открито? Без предпочитание за кабели, препъване и лимитиран работен радиус при работа в градината? Новите акумулаторни култивиран уреди от Керхер вземат решение тези и други проблеми. Независимо дали с 18 или 36 V – верният апарат е на разположение за всяка мощ и приложение.

С произвеждане на помпи, поливни системи, пръскачки, маркучи, както и водоструйки, метачки и сухо/мокро смукачки Керхер към този момент има обстоен набор от уреди за поддръжка на градината и външните пространства. Брандът има батерийно захранвана почистваща технология в своето портфолио към този момент повече от 30 години. Опитът от двата свята се събира със стартирането на акумулаторните култивиран уреди. Резултатът е високоефективна и изчерпателна гама от култивиран уреди, които са надеждни, комфортни и универсални.

Поляна, жив плет и грижа за дърветата, както и унищожаване на бурени, са някои от многото полета на приложение на акумулаторните уреди.

Грижа за тревните площи

Добре поддържана градина включва изрядно окосена трева. Независимо дали са дребни или огромни площи – в този момент има избор сред четири акумулаторни косачки в LMO гамата с друга широчина на косене. Общото сред моделите е изключителното съоръжение, чистият сряз по краищата на градината и впечатляващо осъществяване при косене. Разликите в оборудването варират от знака за равнището на запълване и многостепенното контролиране на височината на рязане, до функционалността " Push Assist " и подкрепяне на задвижването с натискане на бутон, когато е нужна повече мощ. Потребителите имат опцията да изберат модела, който най-добре дава отговор на техните условия.

Трите акумулаторни тримера в гамата LTR варират във връзка с батериен волтаж и режещ диаметър, само че имат едно общо нещо: тревата и упоритите бурени могат елементарно да бъдат отстранени даже и на труднодостъпните места. Краищата на озеленената повърхност са прилежно подрязани. Телескопични и ергономични дръжки заобикалят неуместните позиции на тялото по време на работа.

За детайлната работа Керхер дава безкабелно и леко 2-в-1 решение: акумулаторната ножица за трева и шубраци GSH 18-20 Battery (18 V). Тя бързо може да се трансформира от подрязваща ножица за трева по краищата на градината, към ножица за шубраци с помощта на винтовата си система, неизскваща принадлежности.

Акумулаторни храсторези

18 и 36 V акумулаторни храсторези от Керхер впечатляват с мощно показване, ергономичен захват, както и умни аксесоари - трансформират живия плет и храстите в хващащи окото детайли на всеки двор.

С акумулаторния телескопичен храсторез PHG 18-45 Battery, дружно с 18 V батерия, подрязването може да се прави безвредно и комфортно от земята. Жива плет до 4 м към този момент не е проблем. При по-дълготрайна работа, раменният колан облекчава и защищава гърба.

Грижа за дърветата

Подрязването на дървета е предизвикателство по доста метода и нормално изисква голямо физическо изпитание. Работата става по-лесна с акумулаторната ножица за клони на Керхер TLO 18-32 Battery: комфортно подрязва клони с диаметър до 3 сантиметра с натискането на бутон и може да се ръководи с една ръка.

Акумулаторният верижен трион удължител PSW 18-20 Battery реже клони на височина до 4 метра – гъвкава и безвредна безкабелна работа с помощта на 18 V батерия. Обширният работен радиус се реализира със постоянен и лек удължител. Той може незабавно да се прикрепи благодарение на съединителя за бързо освобождение. Със скорост на веригата от 5.5 м/сек трионът реже през по-обемни части дърво доста бързо.

С 18 V и 36 V акумулаторни верижни триони Керхер дава подобаваща опция на бензиновите модели за частните собствености или гористите местности. Мощна продуктивност, комбинирана с безвредна работа с помощта на спирачката на веригата и двустъпковото отключване. Зъбната опора разрешава безвредно ръководство и акуратен прорез, системата за обтягане не изисква спомагателни принадлежности.

Батерия с “Real Time ” технология - неповторима сама по себе си

Особеността в батериите на Керхер е LCD екранът с “Real Time ” технология, който точно демонстрира оставащото време за работа и за зареждане в минути, в композиция с равнището на оставащата батерия. Това, което се отнася до всички модели, е неповторимата спрей отбрана (Class IPX5), която ви разрешава да работите без да сте нащрек за чувствителни към вода съставни елементи. Корпусът на батерията е изработен от удароустойчива пластмаса. Ако машината не работи за дълги интервали от време, следения от процесор автоматизиран режим на предпазване подсигурява дълъг живот на литиево-йонните кафези.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР